Daphne Zielhorst schoonheidsspecialist culemborg 06 422 15 425

Producten van Goldflower

Goldflower

In mijn salon werk ik met de producten van Goldflower, de productlijn die ik ken vanuit mijn opleiding. Deze productlijn wordt in Duitsland gemaakt bij de firma Ingeburg Praxis-Cosmetic. Dit bedrijf heeft een erkend internationaal onderzoeksteam dat gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen op wetenschappelijk en technologisch niveau.
 
Goldflower biedt producten van hoogwaardige kwaliteit met  een goede verdraagzaamheid op de huid, dermatologisch en microbiologisch geteste producten, die voldoen aan de cosmetische voorschriften en van recepturen die met grote zorgvuldigheid samengesteld zijn.
 
De Goldflower producten bevatten plantaardige werkstoffen, zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, bevatten geen stoffen van dode dieren en bevatten vrijwel geen chemische conserveringsmiddelen.
 

 

Reiningsproducten

Zachte, milde reinigingsproducten voor gronde reiniging die de PH waarde van de huid niet aantasten en zorgt ervoor dat de huid zeer aangenaam aanvoelt.

 

Frisch-Aktiv Enzym Lysing

Het vermindert de vetproductie, reinigt de huid door diepte werking, maakt de huid glad en bereid de huid voor op de verdere behandeling. Een liftende kuur van dit product zorgt voor zichtbare resultaten hierdoor wordt de huid jeugdig, fris, elastischer, steviger en zacht als zijde. Dit enzym versnelt het celvernieuwingsproces met 20%.

 

Maskers en pakkingen

Met werkstoffen om ieder huidtype te verfrissen, te verzorgen en te herstellen.

 

Verzorgende crèmes

Waardevolle verzorgende olien met vochtigheidsfactoren, verzorgen en beschermen de huid tegen uitdrogen, rimpelvorming en heeft een verstevigende werking.

Alle cremes hebben een huidvriendelijk PH-waarde. Voor elk huidtype is er een creme aanwezig.

 

Speciaal verzorgende producten

Bescherming tegen huidveroudering, het gaat vroegtijdige huidveroudering tegen en verbetert de huidelasticiteit. Maakt de huid glad en soepel. Werkt kalmerend, verzachtend, ontstekingsremmend en vochtregulerend.

Een Must Have Plural creme, bijzonder geschikt voor de droge, rode vlekjes, schrale plekjes en zonbeschadigde huid. Zeker heel erg geschikt voor kinderen.

 

Zonneproducten

Milde olievrije waterproof zonnebalsem met hoge bescherming voor duurzame gelijkmatige bruining van de huid en tegen vroegtijdige huidveroudering.

 

  • Facebook
KVK 53677196 | AGB-code 89053018 | Anbos lidnummer 24144 | Top ↑
AGB-code 89053018 Geregistreerd anbos lid 24144 KvK inschrijfnummer 53677196 info@schoonheidssalonbonito.nl