Daphne Zielhorst schoonheidsspecialist culemborg 06 422 15 425

Succes verhalen

 

 

Mijn naam is Daphne en ik ben het gezicht achter Salon Bonito.

De wenkbrauwen van de vrouw zijn mijn specialisatie, als jij denkt er valt niets meer van te maken dan weet ik wel zeker dat ik daar samen met jou nog hele mooie wenkbrauwen van kan maken! Heb je al mooie wenkbrauwen? Dan maak ik ze nog mooier en strakker en gewenst met een kleurtje erin die precies bij jou past. Ik heb verf, maar ook Henna, ik kan alle kanten op!

Ook heb ik een nieuwe specialisatie op mijn naam mogen zetten en dat is de nieuwe technologie van plasmalift voor de gezichtshuid. Ik ben heel blij met deze techniek omdat deze op de natuurlijke wijze de huid verjongt, verstrakt en verstevigd. Hier ga ik heel veel vrouwen heel erg blij mee maken!

Daar werk ik voor om jou blij te maken, met je huid of je wenkbrauwen of desnoods overbeharing, dat kan allemaal! Ik help je heel erg graag!

Bij mij staat de klant centraal en zorg ik ervoor dat je met een glimlach de deur uitgaat! Tijdens de massage zorg ik ervoor dat je helemaal zen na de behandeling de deur uitgaat.

Ik durf wel te zeggen dat ik een brow and beautyspecialist ben by Bonito en al heel veel dames en heren mooier heb gemaakt als dat ze al zijn!

liefs Daphne

18 Comments On This Topic
 1. Susette says:

  Ik kom al jaren bij Daphne!! Zij is voor mij de beste schoonheidsspecialiste !!ze weet wat ze doet ze is kundig in haar vak en heeft altijd nieuwe ideeen!! Voel me er altijd helemaal thuis en op me gemak. Daphne draait haar hand ook niet om om te kijken of er oneffenheden zijn of haartjes in mijn gezicht en ze helpt me ermee zonder te vragen!! Je producten zijn ook heerlijk! Mijn wenkbrauwen zijn de mooiste iedere 6 weken kom ik bij je en kan er 6 weken tegenaan!! Zo blij mee!! Dank je wel lieve Daphne want je bent naast schoonheidsspecialiste ook gewoon een top wijffie zoals jij dat altijd zo mooi zegt!! Dikke kus van Susette

  • Daphne says:

   Lieve Suus wat lief zeg jeetje!
   Ja ik denk dat je al meer dan 10 jaar bij mij komt! Super trouw als altijd! En wat je zegt ben je zelf he toppertje! Liefs en een dikke knuf van mij

 2. Machteld says:

  Als je eens salon Bonito binnen stapt dan wil je er nooit meer weggegaan. Altijd een warm welkom en een gezellig praatje, goeie adviezen en een heerlijke behandeling! Puur genieten bij Daphne, de vrouw achter een Top schoonheidsspecialiste!

  Daphne maakt van je een nog mooier mens, ze neemt de tijd die er voor nodig is om je een totaal pakket aan te bieden. Rustig bouwt ze de behandeling op en eindigt altijd met een overheerlijke massage! Hier kan ik altijd weer een tijd op teren, anderen zouden het gewoon eens moeten ervaren, Salon Bonito is echt aan te raden!!!

 3. Hellen says:

  Ik gun mezelf één echte “luxe”, iedere zes weken laat ik Daphne mijn weerbarstige wenkbrauwen weer keurig in model brengen en een kleurtje geven. En het resultaat is iedere keer weer verbluffend. Ben zo blij met “mijn” wenkbrauwenkunstenares, zo precies en met engelen geduld zorgt ze dat echt elk haartje precies zo zit als zij het wil. Ze neemt de tijd, is altijd even vriendelijk en meelevend. Nooit meer een ander!

 4. Laurie says:

  Oke, dus ik wilde mijn wenkbrauwen laten verven en epileren. Dood eng, want ik kende niemand die goede referenties had! Via FB kwam ik bij Daphne terecht, nou daar gaan we dan dacht ik. Buiten het feit dat mijn wenkies er elke keer eruit zien alsof de er engeltjes overheen gepiest hebben, ga ik elke keer met veel plezier naar Daphne. Een echte vakvrouw met verstand van zaken en buiten dat is ze ontzettend lief! Ik raad Daph dan ook aan iedereen aan, voor… alles!

 5. Het is altijd erg gezellig
  Ik ga altijd weer tevreden naar huis zodra mijn wenkbrauwen zijn gedaan, en krijg hier veel complimentjes over, De IPL behandeling gaat ook super ! Nog een of twee behandelingen en weg met de haren ! Ik raad iedereen aan om naar schoonheidssalon Bonito toe te gaan

  xxxxx

 6. Gabrielle says:

  Ik doe het gewoon niet vaak genoeg! Lekker in de stoel gaan liggen bij Daphne. Vandaag een hele fijne gezichtsbehandeling gehad, heerlijke massage, wenkbrauwen weer helemaal mooi, mmmmmmm voelt geweldig., huid weer helemaal zacht en soepel, wat een ontspanning is dat.

 7. Marian says:

  In een jaar tijd tien ipl behandelingen gehad voor mijn oksels. Als het goed is ben ik er nu vanaf. Ik begon er met grote twijfels aan, maar die zijn helemaal weg. Ideaal om je niet meer te hoeven scheren of harsen etc.
  Daphne wil het iedereen zoveel mogelijk naar de zin maken en hier slaagt ze naar mijn mening erg goed in. Je ziet dat ze plezier in haar werk heeft en dit straalt ze uit. Ze neemt de tijd voor je en waar nodig adviseerd ze je goed.
  Blijf vooral zo door gaan Daphne. Je bent een topper!

 8. Alexandra says:

  Bijna toe aan mijn laatste IPL behandeling. Weg met de overbeharing op mijn bovenlip, hele benen en bikinilijn! En omdat ik dat fijn vind, heb ik ook mijn oksels laten doen. Waarom bestond dit niet veel eerder!! Ik geniet hier iedere dag van en kan het iedereen aanbevelen. Het is veel geld, maar Bonito is veruit de goedkoopste in de buurt. Daphne bedankt.

 9. philip says:

  Ik kom sinds kort bij Bonito. Vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ik ben therapeut. …. verzorgen is mijn vak. … Daphne verzorgt mijn huid, dat is haar vak. Daar is ze erg goed in.
  Voel me altijd weer heerlijk ontspannen na een behandeling.
  Ipl gedaan laatst, viel me alles mee.
  Daphne geeft je een warm welkom gevoel en tis altijd gezellig.
  Een aanrader, ook voor de moderne man 😉
  xx thx Daphne !!

 10. Melissa says:

  Via via ben ik bij Daphne terechtgekomen en dat bevalt me super! Ze probeert altijd tijd voor je te maken en is zeer vriendelijk. Ik kan niks negatiefs zeggen over schoonheidssalon Bonito. ik kan hier een heel boek schrijven met allemaal positieve verhalen. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken. Vanavond mag ik weer voor mijn wenkbrauwen en heb er nu al zin in!

 11. Nadine says:

  Ik zat zelf eerst bij een andere salon, totdat ik schoonheidssalon bonito leerde kennen! En loop er nu al bijna een jaar en zeer tevreden. Voor verschillende behandelingen maar vooral de ipl behandelingen!! Binnenkort met mijn benen beginnen en geloof me de prijs die ze bij bonito vragen valt reuze mee dan bij andere salons! En je word zeer vriendelijk ontvangen, een stuk persoonlijker ook allemaal en over alles een goede uitleg!!

 12. nekmassage waardoor je tijdens de gezichtsbehandeling zelf al heerlijk ontspannen ligt. De behandeling zelf is grondig en compleet waardoor je als herboren van de stoel komt. Daphne werkt op een rustige, fijne manier en haar producten zijn prettig op je huid. Tijdens de massage val ik regelmatig bijna in slaap…
  Dus klim in de mail of de telefoon en maak meteen afspraak met deze bijzondere vrouw voor een TOP behandeling!
  Het is echt meer dan de moeite waard!!!

 13. Via, via ben ik bij Daphne terecht gekomen voor een IPL behandeling van mijn oksels en bikinilijn omdat ook is de rode bultjes na het scheren zat was. Echter de laserontharing die ik hiervoor had geprobeerd was zo pijnljik dat ik daarmee ben gestopt en ben overgestapt op IPL. En dat bevalt heel goed! Daphne is een echte professional die voorzichtig te werk gaat zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ben zeer tevreden over het resultaat bij mijn lichte huid en zeer lichte haartjes.

  Daarnaast heb ik ook een aantal aangepaste gezichtsbehandelingen gehad en die zijn werkelijk hemels! Deze behandeling kenmerkt zich doordat die begint met een zeer goede en ontspannende

 14. Gabrielle says:

  Vandaag leuk compliment gekregen, wat zie je er goed uit, wat heb je gedaan, lekker bruin, nieuw kapsel? Nou ik heb gisteren een fantastische Aziatische stempelmassage gehad van Daphne, schoonheidssalon Bonito in Culemborg! Een echte aanrader dus. Massage vond ik super en zo zag het er dus ook uit!

 15. ellen says:

  Was eerst bij een andere schoonheidssalon voor ontharen snor/slapen/bikinilijn. was pijnlijk en zeer prijzig.Kreeg folder van Bonito door de bus en zag dat de prijzen meer binnen mijn buget lagen dus heb ik gelijk een afspraak gemaakt, eerst voor huidverjonging en nu voor ontharen bikinilijn en oksels.
  De huidverjonging heb ik in mijn gezicht laten doen en heb een goed resultaat na 5 behandelingen!! “denkrimpel” is bijna weg en de rimpels aan de zijkanten van mijn mond ook bijna!! Over 6 mnd. 1 of 2 nabehandelingen, dus zeer tevreden.
  Nu al 2 behandelingen voor ontharen bikinilijn en oksel gehad en mèèr dan de helft van de haren komt al niet meer terug!! Denk nog 2 behandelingen te gaan en dan ben ik van dat rottige scheren (met daarna bultjes) af!!!!
  HÈÈRLIJK!!
  Ben dus zeer tevreden, en wat ook belangrijk is: het doet geen pijn!!!


Leave a Reply


 • Facebook
KVK 53677196 | AGB-code 89053018 | Anbos lidnummer 24144 | Top ↑
AGB-code 89053018 Geregistreerd anbos lid 24144 KvK inschrijfnummer 53677196 info@schoonheidssalonbonito.nl